Mijn eerste liefde

Ik verwachte hier een berichtje te plaatsen over mijn eerste echte vriendje. Over kriebels, vergeetachtigheid en vlinders op plekken waar je ze niet zou verwachten. Over dat ik bijzonder hoteldebotel was op deze jongen. En dat het wel tijd was ook, ik was tenslotte al 19. En over gedoe met ouders, dat hij, na acht maanden verkering, wel bij mij mocht slapen en dat dit niet mocht van zijn ouders. En dat ik daar zeer verbolgen over was. Maar zo’n verhaal zou niet eerlijk zijn.

Want mijn allereerste liefde is natuurlijk Wampie. Lekkere jongen die niet wegliep, lekker zacht ook en vond het heerlijk om geaaid te worden. Ook tegen de haarrichting in, maakte hem niets uit. En als ik hem zat was zette mijn moeder hem terug in zijn hok.
Ideaal…

5 gedachten over “Mijn eerste liefde”

Geef een reactie