Deze week…

… ga ik psies doen wat ik vorige week ook deed.
Helemaal niets dus.

Ben van plan dit later toe te lichten. Momentje alstublieft. 🙂

Toelichting: Ik ben ziek en daarom thuis. Mijn ziekte is van dusdanige aard dat ik grievus snel moe ben. En met moe bedoel ik zo moe dat ik moet gaan slapen. Liever zou ik een week vol plempen met van alles zoals werk, klussen, huishouden en zelfs boodschappen doen. Maar dat kan niet. Ik kan 1 iets per dag regelen en misschien nog iets maar dan houd het op. Voor komende week denk ik aan zoiets:
Maandag; das vandaag, thee drinken bij moeders, daar te voet heen (en weer terug)
Dinsdag: bijkomen van bijwerkingen medicatie, die ik maandagavond spuit
Woensdag: huis schoonmaken of proberen niet in de weg te lopen voor degene die het echte schoonmaakwerk doet
Donderdag: klusjes en wat uitgebreider koken
Vrijdag: in de ochtend sportschool, rest van de dag bijkomen van het sporten, in de avond rustig aan, misschien een badje om daarna QI te kijken op BBC1
Zaterdag: verheugen op de avond, dan kaasfondueen met goede vrienden
Zondag: relaxen met lief, mischien borrelen met ouders, zoiets.
Tussendoor surfen op internet, stukjes schrijven voor weblog etc.

6 gedachten over “Deze week…”

Geef een reactie