Mijn dromen

Nou, dat lijkt mij nou helemaal geen leuk onderwerp om over te lezen. Mijn dromen, als ik ze al onthoud, zijn saai. Daarom ga ik jullie vertellen over Spinner’s droom en hoe deze uitkomt.

Spinner wil al jaren een plekje voor zichzelf. Een huisje, zeg maar. Ze had er al eens 1 van riet maar daar is ze uitgegroeid. Sindsdien is het haar grootste droom een nieuw passend huisje te vinden. Gisteren is haar droom uitgekomen.

Het begon hiermee…


Dat was niet zo boeiend. Spinner in geen veld of wegen te bekennen. Kon er geen soep van bakken*. Na wat geknutsel, geschroef en, niet te vergeten, gebruik van legio schuttingtaal is dit het resultaat.


Zeer gewaardeerd door Spinner die plotseling en ineens ook ter plekke was.

*) Heeft u er ook zo’n hekel aan als mensen ineens flauwe insider grapjes maken waardoor blijkt dat uzelf duidelijk geen insider bent?

7 gedachten over “Mijn dromen”

  1. Dacht ik toch een sterk staaltje van jouw timmertalent te kunnen gaan ontwaren, zie ik volgens mij model Klimkat 2 uit de dierenspeciaalzaak (nu makkelijk meeneembaar en thuis in een handomdraai in elkaar te zetten!)
    🙂

Geef een reactie