Mijn angsten

Sinds mijn grootste angst werkelijkheid is geworden heb ik daar niet zo veel meer over te melden. Laat ik het daarom over wat anders hebben. Weet je wat? Ik schrijf, speciaal voor jullie, een gedichtje over.

Filosofie

Ik ken het klappen van de zweep,
ik ken de regels van het spel,
ik ken de zin van het bestaan,
maar als ik drink dan gaat het wel.

(van Jan Boerstoel)

De motivatie voor het plaatsen van dit gedicht heb ik gevonden in het feit dat ik een bonkado heb gekregen van mijn werkgever als dank voor de getoonde inzet van afgelopen jaar. Oja, en een gezond 2011 toegewenst. Right…
Die bonkadobon gaat ingeleverd worden bij mijn vrienden…hips… van Gall&Gall.

5 gedachten over “Mijn angsten”

  1. Jahoor, het wordt port vanavond. En morgenavond en de avond erna. Tis tenslotte vakantie.
    @Sjoerd. Je comment levert wat vragen op, was je beroerd na het consumeren van de whisky of was je beroerd na de aanschaf van de fles omdat deze, a. te duur was, b. te zwaar was of, c. de verkoper was bijzonder onaardig tegen je geweest? 😉

Geef een reactie