Easter Eggs

Had het vrij recent, op twitter, met Sonnetje over het nut van chocolade. Met name in de vorm van eitjes. Toen kwam het onderwerp op goede chocolade. Waarmee wij bedoelen dat deze gemaakt is met slaafvrije cacao en bijbehorende ingrediënten. Waardoor het gesprek op Tony’s komt. En ik mij af ging vragen waar dat in stadje P te verkrijgen is. Ik dacht hierbij aan de wereldwinkel. Later dacht ik aan Verkade, want die doen ook aan FairTrade tegenwoordig. Zag ik aan de chocoladeletters afgelopen oktober/november/december. Nu was ik vandaag in een plaatselijke super en wat ziet mijn oog? Netjes geparkeerd naast heel veel foute chocolade. Jawel, Tony’s chocolonely easter eggs. Als bewijs meteen doosje gekocht.


In een hele gewone supermarkt (Deen). De slaafvrije chocolade maakt een opmars.

7 gedachten over “Easter Eggs”

  1. Trots op jouw goeie supermarkt! Alhier vandaag geleverd: Tony's 1-haps-chocolaatjes (voor bij de koffie. Enzo.) En Tony's superfraaie easter eggs! Daar ga ik mijn waarde collega's ook mee laten kennismaken. Die snoepen namelijk dubbelfout: slavernijtroep. Zucht.

Geef een reactie