Autorijden

Ik ben wat neutraal aangaande autorijden. In het verleden heb ik het ook wel een noodzakelijk kwaad genoemd maar die dag was ik waarschijnlijk ongesteld. En dan is alles een noodzakelijk kwaad, dat begrijpt u wel. De waarheid is dat autorijden voor mij wel handig is maar ik doe het net zo lief niet.

Fietsen vind ik, bij voorbeeld, al wat leuker. Vermoedelijk heeft dit te maken met frisse lucht, beweging en, op sommige momenten, natte haren. Van lichtelijk natgeregend haar krijg ik bijna krullen en dat vind ik leuk.

Wandelen is zelfs een hobby van mij te noemen. Ik heb er drie paar schoenen voor gekocht, 2 paar hoge en 1 paar lage stampers, en allemaal worden die gebruikt. Daarbij toegevend dat ik ze net zo hard aan doe als ik even naar de supermarkt loop, op 400 meter afstand, want ze zitten zo lekker.

Waar ging dit ook alweer over? Oja, autorijden. Nou, ik heb nieuwe pillen gekregen. Die kunnen wat doen tegen de moeheid. Tevens kunnen ze mijn reactievermogen beïnvloeden, daarom een grote gele sticker op de verpakking. En als dat zo is, vertelde mij de apothekersassistente, dan kan ik beter niet autorijden.
< ironic mode> He! Wat jammer nou! < /ironic mode>

3 gedachten over “Autorijden”

  1. Ik hou van autorijden, echt waar. Je zou het niet zeggen als je mij hoort vloeken achter het stuur, maar toch… 't Zijn al die anderen die er niks van kunnen.

    Pillen tegen vermoeidheid de je reactievermogen aantasten. Het klinkt eigenaardig maar 't is al net zo erg als de pillen tegen allergie waarvan je dan weer een andere allergische reactie krijgt.

Geef een reactie