Hallekukenatie

Die medicijnen, waar ik het gisteren over had, daar krijgen mensen wel eens hallekukenaties van. Toen ik dat las moest ik lachen. Er staat natuurlijk hallucinaties in de bijsluiter maar zo hebben wij dat thuis nog nooit genoemd. Met thuis bedoel ik bij mijn ouders, van toen ik daar nog woonde. En dat houd ik vol ook al woon ik reeds ruim 15 jaar uit huis. Zo hadden we het ook wel eens over aluminumum en, mijn persoonlijke favoriet, lini…lino…uh…limole…uh zeil.

Goed, die hallekukenaties van die capsules heb ik niet. Verder merk ik ook niets van de werking. Morgen nog maar eens proberen.

De kabouter die plots naast mij heeft plaatsgenomen in de vensterbank zegt ook niets te weten over hallekukenaties. Gelukkig maar. Zie je wel, niets aan de hand.

2 gedachten over “Hallekukenatie”

Geef een reactie