Wandeling in’t bos

De grootste waterval van Nederland staat er in de papieren wandelroute. De nieuwsgierigheid is geprikkeld. Op kleine afstand van het park waar ik verblijf dus wat houdt mij tegen dit wonder de Nederlanden te gaan aanschouwen. Niets dus wandelschoenen aan en gaan! Nou, ik moet zeggen, ik was danig onder de indruk. En als ik dat zeg mag u daar rustig een flinke portie ironie bij bedenken, dat neem ik u helemaal niet kwalijk. Wellicht was ik meer onder de indruk geweest als ik niet in het buitenland was geweest en aldaar wat natuurlijk verval had mogen zien. Zoals in Donegal de Eas a’ Ranca waterval. Evengoed, hier ziet u ‘onze’ grootste…


Gelukkig was er die dag nog iets waar ik dan wel diepere gevoelens bij kreeg…

7 gedachten over “Wandeling in’t bos”

  1. Persoonlijk zou Sonnetje een ander huisje zoeken, maar eh… wel fijn dat het resort zo goed voor ze zorgt! Btw: hoe is het met het nest van Meneer Eek Hoorn?

    PS: wijselijke GEEN reactie op dat watergedoe 😉

  2. Zo, dus dat is de grootste waterval van Nederland. Nou, wat mij betreft geldt niet langer het gezegde "eerst napels zien en dan sterven", maar mag je daar gerust van maken "eerst de grootste waterval van Nederland zien en dan sterven." Of is dat sarcastisch?

    Het asbaknest is inderdaad veel leuker.

Geef een reactie