Schrijfels in vakantieperiode

Ben tot de conclusie gekomen dat het lastig is stukjes te schrijven als Lief in de buurt is. Kan niet de rust vinden als hij meekijkt op het scherm of heel lief dingen aan mij vraagt. Bijvoorbeeld of ik nog koffie wil. En zo niet, wat dan want ik moet wel genoeg drinken hoor. Weet ik wel dat het heel warm is, buiten?

De zone, de schrijfzone dat is, is deze dagen ver te zoeken. Het is, waarschijnlijk, daarom dat ik in het weekend weinig schrijfsels produceer. Dat valt anders niet zo op want dan zijn er weer 5 dagen door de week waarin ik los kan. Let wel, kan, niet dat ik dat doe. Dat is een ander verhaal.

Dit is het weekend na de vakantie en Lief is thuis. Ik schrijf nauwelijks. Maandag weer?

Eén gedachte over “Schrijfels in vakantieperiode”

Geef een reactie