Dagje Montelimar

Mocht je ooit in de buurt zijn dan kun je Montelimar rustig overslaan als het je gaat om toeristisch bezoeken. Goed, ze hebben een kitscherige fontein op het plein voor het stadhuis en er staat een kasteel. Waar ze nu een galerij in hebben gecreëerd met entreegeld. Maar als je de aangelegde tuin voor het VVV kantoor noemt in je opsomming van trekpleisters voor de stad dan vermoed ik dat de stad mij verder niet veel te bieden heeft. Als je houdt van winkelen dan ben je hier wel op het juiste adres. Of moet ik zeggen; adressen. Plenty winkeltjes in het oude centrum alwaar je een hele snelle tijd kunt maken in het er doorheen jassen van je budget. En dan ben je nog niet eens op het industrieterrein geweest.

Heel groot industrieterrein ten zuiden van de stad. Met van alles. Ook een Decathlon. Met uitverkoop. Aldaar hebben we gekocht voor weinig: een bikini met 70s design, groene en beige wandelsokken, een paarse gymbroek, gymhemdje zwart, nog een gymhemdje (groen), wandelshirt met lange mouwen, een paarse sportbeha, mueslirepen met sjeukula en 2 flessen vitaminewater met smaakje. He, lekker. Toch nog een geslaagde dag.

7 gedachten over “Dagje Montelimar”

  1. @Sjoerd Paars tot ik groen zie! Overigens vind ik rood ook mooi, maar dat hadden ze niet. Het wandelshirt is groen. Dat wist je niet want dat had ik niet opgeschreven.
    @Martijn. Nu is het een hele mooie tuin, ruikt ook lekker. Olijf, lavendel echt van die buurt. Maar toch… beetje triest.
    @Anders. Alsof je geld toe krijgt.

Geef een reactie