Kerstbomen


Dit jaar hebben we twee kerstbomen in de woonkamer staan. Het is een herhaling van de kerst in 2006, de eerste kerst in dit huis. Dit jaar hebben we de boom van 2006 weggegooid. Hij was meer bruin dan groen. Lief heeft een verse gehaald en die mag gedurende zijn eerste kerst binnen. De jaren erna staat hij buiten op het balkon.
Ter verhoging van de feestvreugde hebben we de poolbalkerstballen erin gehangen.


De andere boom is onze trouwe MDFboom. Deze mag elk jaar in de woonkamer want wordt niet bruin en valt niet uit.

In de weerspiegeling van de poolbalkerstbal kunt u zien hoe goed mijn spijkerbroek mij zit na, wederom, een kilo verlies van het lichaamsgewicht. Verder valt u natuurlijk op de artistiekerige wijze waarop ik de MDFboom heb weergegeven. U mag er wat van zeggen in de comments, hoeft niet.

2 gedachten over “Kerstbomen”

Geef een reactie