Dop


Ik was jarig en dat duurde zo bijna een hele week. Deze bijna week werd afgerond met een fuifje. Niet zo groot en zeker niet zo lang maar wel bijzonder geslaagd. Want gezellig. En ik kreeg ook nog kadoos. Van alles wat en dan vooral douche creme. Lekker hoor en ik had erom gevraagd*. En dan krijgt een mens dat ook. Hedenochtend, op een plek die jullie wel kunnen verzinnen, bedacht ik dat het wel geinig zou zijn als ik jullie laat weten met welk van de douche producten ik onder het stomend water sta. Als ik er sta. Dus bij deze. De komende tijd ruikt het lekker fruitig in de badkamer als gevolg van DOP. Favoriete Franse douche product merk van vele vakantiegangers. 

Denk er nu aan om volgend jaar weer eens naar Frankrijk te gaan op vakantie. Lekker DOP inslaan om de winter mee door te komen.

*) Als je het niet weet en je wilt echt wat geven doe dan maar een lekker soppie.

5 gedachten over “Dop”

Geef een reactie