Een mindere dag

Soms gaat het goed, andere dagen gaat het minder goed. Vandaag is het zo’n dag. Ik was vanochtend op de sportschool, voor een fitness rondje. Met recht een rondJE te noemen. Na opwarmen op de loopband, waarbij uiterste concentratie gewenst was om op de band te blijven, zijn we, mijn sportmaatje was ondertussen gearriveerd, gaan fietsen. Dan kunnen we zitten. Daarna hebben we de beenspieren aan het werk gezet. Daar kunnen we bij zitten . Hierna vond ik ergens een restje moed om de rug-, en bovenarmspieren te pijnigen. Daar kan ik bij zitten. Toen was de koek op en sleepten wij ons de trap op richting de kleedkamer.

 

Trap af, met mijn zwabberbenen naar huis gelopen alwaar twee uur voorbij ging voordat ik kon gaan douchen.
Rotdag.

Eén gedachte over “Een mindere dag”

Geef een reactie