Bosje bloemen


Wat te doen met een bos bloemen als er, in je directe omgeving, een bloemvaascrimineel actief is? Vazen met bloemen worden omgegooid of het een lieve lust is. Om ernstige waterschade te voorkomen moet men slim zijn. Of vaak tv kijken. Want daar werd mij, recentelijk, een mogelijkheid voorgedaan waarbij het resultaat een enorme uitdaging moet zijn voor de bloemvaascrimineel. Want zonder duimen is het lastig een schaaltje om te kiepen.
Men neme een plat schaaltje en plakband waarmee je een raster maakt over de schaal. Daarna giet je water in de schaal en knip je bloemen kort af. Steek deze in de schaal door de gaten in het raster. En voila! 
Best slim, al zeg ik het zelf. 
Oja, er is ook een foto van de bloemvaascrimineel. Mocht u haar zien breng dan onmiddellijk vazen met bloemen in de directe omgeving in veiligheid.

4 gedachten over “Bosje bloemen”

Geef een reactie