Rustige zomer


Bij de bestelling zonnebrandcrème, want ik ben een optimist, kreeg ik een kado. Heel aardig van de zonnebrandcremeproducenten maar waarom nou net deze zonnebril? Het ontwerp van het gevaarte maakt dat het product waar mijn bestelling om ging, de crème, in het geheel niet meer nodig is. Deze bril bedenkt meteen het hele gezicht. Nog iets groter en ik hoef mijn lichaam ook niet in te smeren. Het ziet er niet zo aantrekkelijk uit maar het is wel lekker makkelijk. Gewoon de bril op en ik ben de hele zomer beschermd tegen alles. De zon, vliegjes, ander ongedierte en sociale contacten.  

4 gedachten over “Rustige zomer”

  1. Oh Sjoerd. Je gaat mij toch niet vertellen dat het vandaag niet zonnig was in Limburg he? Want was hier heerlijk warm enzo. En dan moet dat bij jullie daar in't zuiden ook zo zijn hoor. Eerlijk = eerlijk.

Geef een reactie