Foon

Mijn Foon is niet zo heel slim. Want het apparaatje had beetje moeite met het onthouden van mijn code. De inlogcode dat is. En dat terwijl ik al 10 jaar dezelfde code gebruik. Oftewel, aan mij lag het niet. Deze keer niet. Maar goed. Je zal maar een dichtstbijzijnde toekomst zien waarbij iemand je gaat bellen op de mobje en die doet het dan niet. Dan bestel je een andere foon. Een niet zo slimme foon want tis voor nood dus alleen bellen en smsen is voldoende. Voor weinig. Zo gezegd, zo gedaan. Het nieuwe foontje (zo’n klein uitklapdingetje) geïnstalleerd en warempel hij doet het. Vanochtend toch nog even de andere geprobeerd. Wat denk je! Doet het ook.

Awel, een reserve is ook best wel handig. Voor eventuele noodgevallen moet ik maar denken.

2 gedachten over “Foon”

Geef een reactie