Gelukkig hebben we de foto’s nog

Ik baal er altijd zo van als ik terug moet. Maakt niet veel uit waar vandaan, als het maar buitenland is. Maar heel erg zeker weten dat ik er last van heb als ik van London terug moet naar NL. Maarja, werk wacht en dit keer was het iets minder want lief bleef in NL. En kwam ons ophalen van Schiphol. Een lief ontvangst stond mij te wachten. Maakt het iets minder erg.

Maar het was weer geweldig! Zo waren we op de markt op Portobello Road, dat is in Notting Hill, alwaar we deze muzikant tegen kwamen.


Dit was afgelopen zaterdag, de winkeldag. Dus ook naar Harrods (niets gekocht hoor)


Zondag was het tijd voor een toeristisch rondje. Tijd? Nou, zo laat dus.


En nog het vaste onderwerp. Ik zweer je, ik ben gewoon een groupie (beetje zo’n 3500 jaar te laat, but then who’s counting?)


Ach, die Ramesses II toch. Dat was lang geleden. Gelukkig hebben we de (stenen) beelden nog.
Ik heb ook nog foto’s van de afternoon tea. Maar dat is voor een andere dag 😉

2 gedachten over “Gelukkig hebben we de foto’s nog”

Geef een reactie