De Rodelbaan

We zijn in Valkenburg. Was wel handig, zo de eerste keer in Limburg. Ze hebben hier van alles. Een bad, nog een bad en een kabelbaan en een museum en heel veel terrasjes van drink- en/of eetgelegenheden. Heel gezellig en het is nog maar voorseizoen. Er is een een rodelbaan. De kosten hiervoor zorgen voor wat vraagjes. Volgens een info boekje van de VVV betaal je voor 2 ritten rodelen vanaf 2,50 euro. Ik vraag mij daarom af waar het ‘vanaf’ gedeelte van de prijs dan op gebaseerd is. Na overleg in het groepje zijn wij tot de conclusie gekomen dat we allemaal in de richting van lichaamsgewicht denken. Zoiets als na 50kg voor elke 5kg een euro extra. Morgen ga ik na hoe dit in elkaar steekt. U hoort nog van mij.

3 gedachten over “De Rodelbaan”

  1. Ha, wat grappig. Hoewel het er wel een beetje aan ligt hoe laat je daar was want vandaag was ik aan de wandel in het Diependal waarna ik mij heb laten aflebberen door nieuwe lammetjes in de schaapskooi op de Eperheide. Lief joh! Ontelbare foto’s van lieve lammetjes en trotse ooien volgen nog. 😉

Geef een reactie