Wijvenblog: Lekkere mannuh

Ach, als ik zo eens rondgeneusd heb zie ik hier en daar wat oppervlakkige postjes over mannen. En omdat we deze week zo vrouwelijk mogelijk over moeten komen doe ik daar ook wat moeite voor. Tevens om te bewijzen dat ik niet blind ben. Hier wat lekkere mannuh. We beginnen met een zeer populair exemplaar.


Opgevolgd met een jeugdheld van uw blogger.


Waarna B het vermoeden kreeg dat het zijn van een muzikant wel helpt om de smakelijkheid te verhogen.


Dus nog maar een acteurtje erbij. Deez is wel een beetje jong trouwens. In de regel vind ik ze leuker als ze ouder zijn dan yours truly.


Deze staat vast niet in jullie lijstjes (misschien vanaf heden wel). Waarom wel in mijne? De man is drummer en kan zo lekker zweten. Need I say more?


Met excuses voor de hier niet genoemde mannelijke LD-en. Misschien ken ik u niet en bent u er wel een? Good for ya! Nu nog beroemd worden, er is vast iets wat u heel goed kan. Als je het mij vraagt kunnen er niet genoeg knappe kerels in the picture staan.

Morgen iets minder oppervlakkig? Wat is het onderwerp? Oh, ‘mijn huishouden’. Dat wordt ook niets.

Dit is een postje in het kader van de wijvenweek. Klik op wijvenblogs.be om te zien wat andere dames over dit onderwerp te melden hebben.

7 gedachten over “Wijvenblog: Lekkere mannuh”

  1. Op een fuif zag ik (in een ver verleden) ooit het evenbeeld van Eddie, meer nog hij liep in gezelschap van iemand die ik kende, ook al van het mannelijk geslacht. Dus werden we aan elkaar voorgesteld, maar onze kennismakingskus liep nogal uit de hand… Wat kon die kussen, ik weet zelfs zijn naam niet meer en weet zelfs niet of ik die ooit geweten had. Zucht, dat waren tijden.

Geef een reactie