Wijvenblog: kinderen

Ja, geweldig onderwerp vandaag. Ik moet u wat bekennen. Ik ben eigenlijk heel bescheiden. Ik hoef niet alles of van alles een beetje. Ik wil niet EN een man EN een groot huis EN een full time job EN 2,4 kinderen EN 2 honden. Wat ik al heb (een man, groot huis, part time job en 2 katten) vind ik prima genoeg. Daarbij ben ik van mening dat sommige dingen, zoals kinderen, niet een beetje zijn maar een hand vol. En als ik wel kinderen zou hebben zou ik waarschijnlijk geen baan hebben want dan word ik gillend gek. Als ik alleen de kinderen zou hebben zou ik ook gillend gek worden want ik zou toch wel heel erg de mentale stimuli van werken missen. Dusse, gaat lekker zo hoor. Ik hou het zo.

3 gedachten over “Wijvenblog: kinderen”

 1. B, wat een ontzettend goed standpunt! Zoals bekend deel ik het geheel. Ben blij met huis, job en 2 katten. Is mooi zo! Zelfs als je ruim over de dertig bent en hard naar de veertig holt…

  PS: nice shoes!

 2. tsa mirjam
  als IK er ook zo over had gedacht, dan was jij er niet geweest
  en ja nu ben ik groot, oud en verst…..
  ik doe mijn ding en den k er net zo ovet als jij
  xxxx gerard

Geef een reactie