Boos

Sinds 2 jaar wonen we in een huis met een tuin. Waardoor de, voorheen, flatkatten lekker naar buiten kunnen. Dat was wel wennen. Niet voor Spinner want voor Spinner is elke dag een avontuur. Wij denken dat ze een beperkt geheugen heeft en verder alles leuk vind dus weinig problemen met nieuwe dingen heeft. Alles is leuk zeg maar. Maar Rommel heeft het niet zo op veranderingen. Dat is zo’n kat die 2 weken chaggie is als we terug zijn van vakantie, je raar aankijkt als de voerbak ergens anders staat en onthoud op welke dag mijn moeder langs komt en gaat stofzuigen. Dat gaat ze alvast in de garage zitten terwijl dit niet gebeurd als mijn moeder langs komt voor een kopje T. Maar goed, ook Rommel moest eraan geloven dus hup naar buiten met dat beest. Binnen 2 minuten weer binnen die kat. En lag ze weer op de bank in de woonkamer te lummelen. In de winter komen ze nauwelijks buiten maar nu is het alweer ff mooi weer. Rommel heeft een verandering doorgemaakt. Dat begon met dat ze helemaal giddy werd bij het idee om naar buiten te gaan. Vooraan staan bij de achterdeur maar evengoed binnen 2 minuten weer binnen zijn. Die tijd is voorbij. Daar waar Spinner lekker naar je toekomt als je haar roept blijft Rommel in de tuin van de buurman zitten. Boos, omdat ze weer naar binnen moet. Hoe boos? Nou kijk maar…

7 gedachten over “Boos”

  1. Hm, katten met een bijzonder karakter… ‘k heb er ook 2! Ben sinds een aantal uren verhuis, en heb de katten uit de bench laten komen. Waar ze nu zijn met z’n tweetjes… tja eh… al een paar uur samen in de kattenbak!!!

  2. Sinds kort heb ik mijn balkon (11 hoog) afgezet met kattennet en nu mogen mijn beide poezen ook naar buiten. Ze vinden het ook niet leuk om ’s avonds naar binnen te moeten maar zo’n boze blik als rommel heeft…nee, dat doen ze nooit!

Geef een reactie