In a hole in the ground there lived a hobbit…

En zo wacht je een jaar op je meubelen en zo gaat die order niet door (misschien schrijf ik hier nog eens over, tis waarlijk een triest verhaal). En zo vind B zichzelf, geheel tegen haar zin want kan wel 20 leukere dingen verzinnen om te doen, in meubelzaken. Makkelijk om te bepalen wat je lelijk vind, nog makkelijker te bepalen wat onpraktisch is maar erg moeilijk om te bepalen wat wel past in ons huisje. Hoewel sommige fabrikanten het mij wel makkelijker proberen te maken. Want zeg nou zeg, als recht door zee Tolkien fan kan ik toch eigenlijk niet anders doen dan meubels uit deze lijn aanschaffen?

Jammer dat ik deze meubels lelijk vind. Maarja, ik woon dan ook niet in een hol in de grond.

3 gedachten over “In a hole in the ground there lived a hobbit…”

Geef een reactie