Op visite bij de buren en limbo’s

Mijn gezelschap en ik moesten er weer lekker tussenuit. Nu vinden wij ons in een gebied in NL waar het wel nodig is om het paspoort mee te nemen bij het wandelen. Zo deden we vandaag een lekkere ramble en hebben een mooi stukje bij de oosterburen bewandeld. En erg mooi weer erbij, heb er een rode neus van (nee, niet van de bitburger oder so was). We zijn nog van plan de bus te nemen naar Aken (of Aachen, whatever) en een wandeling te doen vanaf het drie-landen punt naar onze belgonische vriendjes en we hebben nog kaarten voor Thermae 2000. Waar denk je dat wij zijn?

Oja, feuteus. Hier een lichtelijk gehinderd uitzicht op het stadje waar we verblijven.


Duitse koetjes (die zien er toch heel anders uit he?)


En een grenspaal, tja, dat hebben we thuis niet, vandaar.

Eén gedachte over “Op visite bij de buren en limbo’s”

Geef een reactie