Herrie in de tuin

B heeft een tuin. En een balkon maar het gaat even over de tuin. Die tuin is van ons en van de katten in de buurt. Ze staan niet genoemd in het koopcontract en we hebben ook geen samenlevingscontract met ze maar daar hebben ze maling aan. De wereld ligt aan hun nagelige voetjes dus is onze tuin ook van hen, vinden ze.
Grote herrie toen ik thuis kwam want de buurtkatten hebben territoriale driften. Mijn poesebeesten schrokken ervan en haasten zich toen naar het raam om de reden van de commotie te achterhalen. Twee katten verbleven in de tuin. Nouja, anderhalf want 1 zat op de schutting. Drukte drukte want die tuin is van hun. Van de een en van de ander dan he, en dat weten ze niet van elkaar. Beetje ruzie maken om mijn tuin zeg. Dus ik denk, hop mijn (huis)katten erbij. Nou, never nooit niet dus. Geen van beiden naar buiten te krijgen. Met geen stok nie.

De ruziezoekers op de kiek.

6 gedachten over “Herrie in de tuin”

  1. Ik heb een minimini-poesje (volwassen maar iedereen denkt dat het een kitten is) die uit het asiel kwam met een binnenblijf-advies: ‘die redt het buiten niet’. Pah! Ze blijkt de schrik van de buurt. Voor honden en andere katten dan, voor mensen is het een dotje 🙂

  2. @Marl1. Dat is op de helft van de schutting erachter komen dat de buurman het heel geen probleem vind om volgend jaar samen een andere te plaatsen 😀
    @Elsje. Jouw minimini-poesje heeft haar prioriteiten goed op een rijtje.

Geef een reactie