Snoertje

De auto zat propvol. Werkelijk overtuigt dat we alle noodzakelijk spullen wel bij ons hadden gingen we op pad. Hoewel met een naar klein gedachtetje dat er toch iets niet mee is. Iets wat je waarschijnlijk wel wil gebruiken. Dat kan dan dus niet want het is er niet. En je gaat het wel tegenkomen. Het snoertje dus. En wel die van de fotocamera om de werkelijk fantastische foto’s op de laptop te kunnen zetten. Dat snoertje. Die heb ik dus niet. Straks ga ik wandelen. Van Valkenburg aan de (enter naam slootje hier als u het weet, ik heb geen zin het op te zoeken) naar Sibbe. En weer terug. Nog niet eerder geweest dus er gaan foto’s gemaakt worden. Juist ja, die foto’s die ik dan niet hier kan plaatsen. Maar morgen! Morgen wordt alles beter. Dwz. als mijn lief (gisteren al 12 1/2 jaar) het betreffende snoertje meeneemt van thuis. Duimt u mee?

6 gedachten over “Snoertje”

  1. Slootjes, daar houd ik me niet mee bezig hoor. dat vind ik geen uitdaging. doe mij maar een Echte Rivier 🙂
    wandel ze en mocht je dat snoertje gevonden hebben dan kunnen we gewoon nog een keer van je belevenissen meegenieten, maar dan in beeld!

Geef een reactie