Achternaam

Dat de bevolking van de U.S en A over het algemeen behoorlijk vol van zichzelf is wisten we natuurlijk al. Dat daar familieleden (let wel, verre familieleden) van mij tussen zitten valt te verwachten. Dit omdat allerlei soort schorriemorrie die kant op gegaan is. Maar hoeveel zijn het er? Ik ‘ken’ er maar twee.

Create your family tree at dynastree.com
Distribution of the surname Veenker

Distribution of the surname Veenker

Where does your name come from?

Er zijn 75 Veenkers in de telefoonboeken genoemd waardoor naar schatting 270 mensen Veenker heten in de USA. De meeste in Oregon (dat is daarom een rode staat op het plaatje)
Jij ook weten of je achternaam voorkomt over de grote sloot? Doe je best.

7 gedachten over “Achternaam”

  1. Heb ook even gekeken. Van moeder’s familie wist ik ’t wel, en idd een behoorlijk aantal keer Schenkel per staat. Maar Swart…. heb altijd aangenomen dat die mensen slecht verplaatsbaar waren! En toch benne het een heule boel daaro!

Geef een reactie