Sportschool

Zo is er ruim een jaar voorbij. Een jaar waarin ik, en vriendinnetje N niet te vergeten, zo af en aan op de sportschool aanwezig was. In het begin fanatiek 3 tot 4 keer per week. Dan eens weken niet vanwege mooi weer dus fietsen of wandelen. De laatste tijd 1 tot 3 keer per week. Maar we, dwz. eerder genoemd vriendinnetje N en yours truly, waren er wel! Nu hebben we indertijd voor deze sportschool gekozen vanwege a. dichtbij en b. gruwelijk goedkoop want 25 euro per maand. Onbeperkt binnen strompelen. Geen geld, toch? Maar wordt wel een beetje saai want er staan alleen apparaten. Zoals trekken en duwen en roeien en lopen. Dus geen huppelklasjes. Dat ging goed maar we zijn nu toe aan de huppelklasjes en willen graag ook eens gaan spinnen. En er is nu een andere sportschool even dichtbij als de eerst genoemde. En we willen ook graag weer net zo enthousiast er naar toe als we anderhalf jaar geleden deden. Nieuwe sportschool heeft ook nog yoga, een ruimte om koffie te drinken, een zonnebank en een sauna. Dat worden gewoon uitjes ipv even naar de sportschool. Heb er zin in maar eerst nog deze maand afmaken bij oude sportschool. Begin maart begint de lol.

Tis alleen een beetje duurder.

3 gedachten over “Sportschool”

Geef een reactie