Op vakantie in Nederland?

Schijnt goed te zijn voor de NL economie en zou miljarden kunnen opleveren voor ons land. Zou de crisis iets kunnen bedwingen. An me hoela! Vorig jaar ben ik twee van de drie vakantie in NL gebleven en nog hebben we een crisis! Klopt helemaal niets van. Verwacht niet dat B in 2009 haar hoofdvakantie gaat doorbrengen in NL. B denkt aan de Frankrijk, Scotland of Slovenië. Oja, en Afrika kan altijd wel een boost gebruiken, economisch gezien. En u? Bent u een goed patriot?

3 gedachten over “Op vakantie in Nederland?”

  1. Hm, als we allemaal in Nederland blijven, hoe komt het dan met alle bus- en vliegtuigmaatschappijen? Ook niet goed voor de economie. En dus… gaan we gewoon weer voor het betere klimaat! Ik zeg Italie! Of Griekenland. Of toch nog maar es Portugal..? Hm, nog even nadenken dan maar!

  2. bij ons staat luxemburg momenteel in de kijker. Eigen land kan altijd nog, of voor een kort tripje. De stimulerende werking voor de economie bij een vakantie in eigen land twijfel ik aan.

Geef een reactie