Warm

Houd u het nog een beetje vol?

Ik vind het de laatste paar dagen veel te warm om te posten. Oftewel, het is bloody hot in het PC hok. En weet ook niet waarover te posten. Gaat allemaal veel langzamer hier en daarom gebeurt er weinig. De planten groeien langzaam door, er zitten peulen aan de kapucijnerplantjes, vanavond eten we pasta met witte bonen in tomatensaus want ik heb het blikje van de witte bonen nodig om het basilicumplantje, wat ik vandaag gekocht heb, in te zetten. Ik bedoel maar, lekker boeiend allemaal.

Ben ff een icetea aan het drinken, of een ijsje nemen. Of beide!!!

5 gedachten over “Warm”

  1. Sonnetje houdt het prima vol! In huis is het momenteel 24,5 graden en ze vindt het aangenaam… Misschien verhuizen naar de tropen?? Woensdag vrije dag -> eindelijk maar es richting 't Wed ofzo! Genieten! Het is ZOMER in Nederland!

    PS: misschien PC hok verhuizen naar hobbyruimte beneden?? Scheelt vast een boel graadjes!

  2. niet te hard zeggen hoor (dat het te warm is, bedoel ik)
    zometeen komt het met bakken tegelijk naar beneden.
    en dan is het ook weer niet goed.
    misschien voor de boeren 🙂

Geef een reactie