OV-chipkaart

Ter voorbereiding op het onvermijdelijke (pun intended) heeft het GVB een folder laten maken met uitleg over het hoe en waar van de OV-chipkaart. En ik maar denken dat er geen streepjes meer tussen de woorden geplaatst mochten worden. Heb ik natuurlijk weer helemaal verkeerd begrepen. Enfin, die folder; volgens mij staat Simon Vinkenoog op de voorkant. Volgens mijn paps ook en die vond dat raar.


Hij kreeg die folder, zo ongeveer, een week geleden. En Simon, ik hoop dat ik niet de eerste ben die het u verteld, is dood. Simon, R.I.P, is al voor mijn vakantie overleden want ik wist het ook en ik doe niets aan media op vakantie. Terwijl mijn paps zich afvraagt of men het eigenlijk wel kan maken om een recent overleden man op een nieuwe folder te zetten, vraagt B zich voornamelijk af of onze Simon regel 3 in acht heeft genomen.

Klik de plaatjes voor groot

4 gedachten over “OV-chipkaart”

Geef een reactie