Het, heden iets minder, zielige paprikaplantje

Met dank voor de goede zorgen en waardevolle opmerkingen aangaande het zielige paprikaplantje. Maar vooral dankzij de tip van mede groentetuinliefhebber G te Morvan, Bourgogne, Frankrijk (ze heeft een beduidend grotere tuin dan moi) lijkt het paprika plantje het een stuk beter te doen. Ik zag bloemetjes en dingetjes die misschien wel Echte Paprika’s worden. Nouja, kijk zelf maar (pas op; beroerde foto gemaakt met telefoon alert!)

3 gedachten over “Het, heden iets minder, zielige paprikaplantje”

  1. Het gaat helemaal goed komen met 'm!!!! Die bloemetjes zitten er bij mij ook in grote getale in, en mijn ene paprika-in-wording heeft inmiddels steun gekregen van nog zeker 3 andere paprika's-in-wording! De rest is nog in fase-blom….

  2. @ Me!. En dan te bedenken dattie nu constant natte voetjes heeft. Maar dat schijntie lekker te vinden. Ik praat nu ook meer tegen 'em. Misschien moet ik dat maar achterwege laten eigenlijk.
    @Sonnetje. Yeah! Voor kerst 🙂 verse paprika's.

Geef een reactie