Slechte moeder

Tegenwoordig ben ik door de week alleen thuis. Mannetje werkt in het oosten van het land en tja, daar wonen we niet. Daarom hij in een hotel en ik thuis. Vandaag wilde ik in bad. Maar de poezenbeesten waren nog buiten. Nu doen ze dat nog niet zo lang, eigenlijk sinds we hier wonen, dus laten we de deur open staan. Mijn tuin grenst aan het water maar toch vind ik het niet fijn als er beneden een deur open staat terwijl ik in bad zit. Ik dacht, poezen naar binnen en deur dicht. Daar dachten zowel Spinner als Rommel anders over. Nouja, goed dan. Poezen buiten en deur dicht. Dat was vreemd en ik kreeg rare blikken toegeworpen uit de tuin. Ja, jammerdan.
Ik sms met mijn kerel over dit incident, je moet wat als je in bad zit, en vraag hem ben ik nu een slechte moeder? Nee, antwoord hij, vervelende katten en laat ze maar lekker ff buiten over hun acties nadenken. Hahaha, dat zal ze goed doen.

Ja ja, nadenken an me hoela! Ik heb ze naar binnen moeten lokken met een zakje nat voer. Stelletje krengen!

3 gedachten over “Slechte moeder”

Geef een reactie