Herfst in dorpje P

Ben ondertussen weer thuis uit het zuidelijkste puntje van ons land. Jammerdejammer en is alleen omdat het werk ook door moet. Waarom gaat B dan niet in het Limburgse werken, zou je denken. Nou, ik versta de locals niet altijd en das niet handig met mijn werk. Anders was ik wel al geweest. Want heel mooi daar en leuk hoogteverschil in het landschap wat ik hier toch wel moet missen. Ik merk plaatselijk al lichte euforie bij het ‘beklimmen’ van een dijkje wat natuurlijk helemaal nergens over gaat. Toch ook mooi hier. Zo heb ik de mooiste boom van de straat tegenover mijn huis. Is in een gemeenteplantsoen en verkleurd heel mooi in de herfst. Tis bijna een feestje.

3 gedachten over “Herfst in dorpje P”

  1. @Me! Prachtig accent ook nog. Wel handig als mensen zichzelf kunnen zijn op consult. Dat gezegd hebbende realiseer ik mij dat veel Volendammers ook hun best doen NL te spreken tijdens spreekuur in het vissersdorp. Op hetzelfde moment denk ik weer een reden minder te hebben om niet naar Limburg te verkassen. Tempting, very tempting.

Geef een reactie