Paprika kaasburger

De paprika kaasburger blijkt stiekum een rondo te zijn. Nogal logisch dat Frank het niet herkende. 🙂 Voor de andere onbekenden met dit fenomeen het betreft een veggieburger…uh…rondo. Eentje die te eten is. Dit ten opzichte van vele andere burgers, rondo’s en balletjes die echt niet te kanen zijn. Ik denk dat het komt omdat er kaas in zit. Zo ook in de toscaanse carre en dat is dan de andere veggieblabla die ik lust. Ik heb ook nog een plaatje.

3 gedachten over “Paprika kaasburger”

  1. Waarom moeten die dingen er als iets vlezigs uitzien. Dat hoeft toch niet als je vegetariĂ«r bent. Je eet vlees of niet, of zie ik dat verkeerd. Je drinkt bier of niet. Dan pak je toch ook niet zo'n alcoholvrij biertje. Dat smaakt toch niet…

  2. @Me! Ben het in het geheel met je eens. Vooral je argument over het bier. Weetjewat ik denk? Veggies zijn niet de enige doelgroep. Want ook vleeseters die vanwege hun gezondheid minder rood vlees moeten eten (maar waarom dan de kaas erin? verwarring alom) en om mensen er wat aan te laten wennen voor wanneer het vlees bijna op is en dus schreeuwend duur is geworden. Voor die laatste 2 groepen mag het er best wel als vlees uitzien, om zichzelf een beetje in de maling te nemen, zeg maar. Voor mij voor het niet.

Geef een reactie