WK

Op de dag dat wij, het NL volk, zich naar de stembus begeven om gebruik te maken van ons burgerrecht vraagt de onderbroekenboer zich af of ik al klaar ben voor het WK. Dat is voetbal. En dat begint nog niet. Ik heb het geprobeerd met de oefenwedstrijden. Die bleken een iets te zware training voor B. Daar waar ik vroeger, toen B nog bij paps en mams woonde, pas afhaakte bij het geblabla na afloop door de zogenaamde kenners heeft ze het nu niet eens gered tot de pauze. Tijdens de tweede helft is B de nuttige dingen gaan doen die ze had bedacht tijdens het kijken naar het 1e deel.

Of B klaar is voor het WK? B is er eigenlijk alweer klaar mee!

B wenst de voetballiefhebbers een heel mooi WK toe, zal zelf enorm genieten van de rust in de badkamer.

5 gedachten over “WK”

  1. Bij mij op het werk hangen de vlaggetjes al aan de muren (eerst aan het plafond maar dat was niet brandveilig) en is iedereen al gespannen voor de komende wedstrijden.

    Zelf heb ik er helemaal niets mee en daarom houdt mijn vriendin zoveel van me.

    We merken vanzelf wel aan het gejuich in de flat wat er aan de hand is.

  2. Ik durf het hier bijna niet te zeggen, maar ik verheug me enorm op het WK. Niet op het geblabla en die eindeloze reeks reclames maakt me ook gek, maar lekker elke dag een paar mooie potten voetbal kijken, ja, dat vind ik een fijn vooruitzicht!
    Sorry 😉

Geef een reactie