Gebeurt er nog wat in de tuin?

Want een tuin, ja, sommige mensen vinden het een verlengstuk van het huis. Of van de woonkamer. Zoiets. Ik vind mijn tuin een tuin en vind ook dat ik die verdient heb. Nu is het echter meer een zandbak. Dat gaat veranderen. We laten de profs erop los voor het graven, vullen en betegelen. Daarna mag ik. Met de inrichting van het tuingedeelte. Met plantjes en bloemetjes etc. Heb ik zin in.

Niet dat er nu helemaal niets gebeurt hoor. Want heb er zo’n zin in dat ik eigenlijk al wat begonnen was. Vandaar verse radijs…


En de stokroos geeft ook resultaat…


Dat was het voor nu. De bedoeling is dat jullie volgend jaar helemaal bluh worden van mijn postjes over de tuin en plantjes en welke plantjes en waar deze het best tot zijn recht komen en wat de eigenschappen zijn van de tuin en de plantjes etc etc. En dat alles met foto’s. Ik heb er zin in, hebben jullie er zin in?

2 gedachten over “Gebeurt er nog wat in de tuin?”

Geef een reactie