Hoe een kat drinkt

Hondjes drinken anders dan katten. Als je dat wel eens hebt meegemaakt, bijvoorbeeld als je in het bezit bent van een hond en het bezit bent van een kat, dan heb je gemerkt dat de kat wat minder rotzooi maakt dan de hond. Hoe dat komt is nu duidelijk. Honden maken een soort van lepel van hun tong, mensen kunnen door een rietje zuigen maar hoe drinkt Tijger? Blijkt dat de poes, door de vloeistof licht aan te raken maar niet te doorbreken, een vloeibare kolom maakt. Deze dan meetrekt naar boven en dan snel ophapt. Heel erg natuurkundig. Dr. Sheldon Lee Cooper zal trots zijn op uw Poekie. Meer over de ontdekking en het hoe en waarom kunt u lezen op verschillende plekken op u eigen internet, ik zelf vind deze pagina wel om aan te raden.

Wist u dat uw eigenste ..(hier de naam van uw kat).. zo thuis was in de toegepaste natuurkunde?
Ik wist dat niet. Had ik dat wel geweten had ik Bonny toentertijd mijn huiswerk laten maken.

7 gedachten over “Hoe een kat drinkt”

Geef een reactie