De 30 dagen challenge 2

Ik had dus gezegd, geschreven, mee te doen aan de 30 dagen challenge die ik had gevonden bij Elsje. Waarbij voor elk cijfertje een titel ofwel suggestie wordt gegeven. Nu lijken sommige suggesties, want zo zie ik het, wel erg uitlokken tot zeer persoonlijk stukjes. En BranwensRealm is geen livelog of lijfblog of hoe die shit ook mag heten. Dit is een klooiblog, alwaar 1 persoon, namelijk ik, een beetje loopt te klooien. Zo post ik hier bedenksels, die te lang zijn voor Twitter, rare verhaaltjes en, recentelijk, mijn resultaten voor de door mij gevolgde schrijfcursus. Die heet ‘schrijf je eigen boek’. Dat lijkt mij iets te hoog gegrepen voor de ik-figuur maar ach, je mot wat. Er is hier niet zoveel te doen ziet u. Het was dat of de plaatselijke rugbyclub. Alwaar ik wel eens interesse voor heb getoond. Dat was snel over als je ziet wat voor enorme tutmeisjes daar op zitten. Haar netjes, nageltjes gelakt u kent dat wel. Getverdegetver. Maar ik dwaal af. Wat was de suggestie voor vandaag, uh gisteren (tis al na 12 uur zeg). Oh, mijn definitie van liefde. Die heb ik niet. Ik weet wel wat het is en ervaar het vrij vaak. Maar heb er geen definitie van. Want heb er niet zo veel mee.
Het andere woord met een ‘L’. Daar wel meer mee. Maar dat is een heel ander verhaal.

Morgen is de suggestie ‘Mijn dag’. Kijk daar kan ik wat mee. Het zou zelfs wel eens een livelog verhaal kunnen worden waarmee jullie de kans krijgen om de persoon achter BranwensRealm beter te leren kennen. Of niet…

3 gedachten over “De 30 dagen challenge 2”

Geef een reactie