Februari

Dit is de maand waarin ik verwacht dat het beter zal gaan. Beter dan januari want die maand was kortom uitermate teleurstellend. Het begint best aardig. Spinner gaat zitten of liggen als ik zeg ‘zit!’, het lijkt wat warmer te worden buiten en de dagen worden merkbaar langer. Wellicht gaat het mij lukken mezelf uit de dip die januari heet te slepen.
Het lijkt erop dat ik er hulp bij krijg. En dat ik, op mijn beurt, deze hulpgever wat hulp terug kan geven. Ik was niet de enige met een nare start van 2011. Vriendinnetje bleek na de griepaanval op haar eigen persoontje van afgelopen december ook een fikse longontsteking te hebben opgelopen. Heeft ervoor zelfs in het ziekenhuis gelegen en daarna een paar weken bij haar moeder gewoond. Dit om vertroeteld te worden en omdat ze de 4 trappen naar haar appartement niet opkwam vanwege geen lucht. En dat terwijl ze ook nog jarig was! Nou, die heeft ook wel een opsteker verdient lijkt mij zo.

En jullie? Ook blij dat het februari is? Waarom? Waarom niet?

4 gedachten over “Februari”

  1. Ik ben blij omdat maandag de schroef uit mijn enkel gaat en ik dan weer kan gaan wandelen met mijn hond. Heb dat erg gemist de afgelopen 6 weken. Alleen maar binnen zitten en even naar buiten om naar en van het werk te gaan is ook niets.

Geef een reactie