Verlanglijstje van de achtertuin

Hebe Heartbreaker en Purple Shamrock, kruipend parelzaad in het blauw, een nieuwe cosmos chocolat want de winter was hard, een lief bosbesstruikje, Brodiaea, een lage sedum met een kleurtje, daglelie voor in de achtertuin (voor doettie het heel leuk) Monarda, Choisya ternata voor wat hoogte in de tuin, nog een Armeria om die andere gezelschap te houden, Thymus omdat het lekker ruikt en vlakbij de BBQplek geplant kan worden, Rozemarijn omdat deze in de winter groen blijft en kogeldistel en campunula lactiflora voor bij de crocosmia omdat het elkaar zo leuk complimenteert.
En verder nog wat ik tegen kom en mij leuk lijkt.

Raad eens waar ik morgen heen ga.

4 gedachten over “Verlanglijstje van de achtertuin”

  1. Het was het tuincentrum! Wel 2! De zuidoostbeemster is ruim bedeeld in tuincentra, ik kan er wel 3 zo opnoemen.Ik was bij de Os (lekker ouderwets zonder franjes tuincentrum, wel met loslopende sierkippen en Overvecht (@Sjoerd, das zoiets als Intratuin)
    Heb veel plantjes gescoord van de lijst en een paar extra. Voor andere moet ik nog een keer terug. En wat vind ik dat jammer!!! NOT!
    @elke. Keukenhof? Das toch voor toeristen? 😉

Geef een reactie