Wekelijks terugkerend gebabbel

De grote John Chow, hij die geld verdient met zijn blog, heeft zo af en toe een goede tip voor ons gewone stervelingen. Ik lees ze niet allemaal dat komt vooral omdat ik niet het streven heb om rijker te worden met behulp van mijn weblog. Wel leuk is het als hij een tip heeft om het geheel, wellicht, wat leuker te maken dan het al is. Zo had hij, ergens afgelopen april, de volgende tip: een wekelijks terugkerend thema. Briljant, dacht ik. Dat ga ik ook doen. En zo geschiedde. Op zondag doe ik een poezeding en op donderdag iets over een projectje waar ik mee bezig ben*.

Eens kijken hoe lang ik dat volhoud.

*. Deze keer was het op woensdag omdat ik donderdag ergens heen was waar internet een uitdaging is. Daarbij had ik geen goesting om mijn laptop mee te sjouwen. Waarom heb ik dan een laptop kunt u zich afvragen. Dat is misschien een leuk verhaal voor een andere keer.

2 gedachten over “Wekelijks terugkerend gebabbel”

Geef een reactie