Vraagje

Daar waar ik voorheen genoeg onderwerpen had om over te bloggen kon ik daar niet over uitweiden. Want werk gerelateerd en daarom zwijgplicht vanwege privacygevoeligheid. Logisch allemaal. Nu werk ik niet meer en kan daarom overal over schrijven. En dan heb ik minder onderwerpen.
Wat ik eigenlijk vragen wilde, heeft u suggesties voor een of meerdere onderwerpen voor mij waarbij u er geen probleem mee heeft dat het eerst voor onbepaalde tijd in mijn hoofd aan materiaal rijpt?
Suggesties kunt u kwijt in de comments.
Alvast bedankt.

4 gedachten over “Vraagje”

  1. Ik schreef ooit, zo'n anderhalf jaar of misschien al meer geleden, een reeks over mijn schoolgaande jeugd. Begon vanaf mijn eerste leerjaar (omdat ik van daarvoor eigenlijk nog maar weinig weet) tot ik afstudeerde. Om de zoveel tijd een stukje met een paar liedjes uit die tijd erbij omdat ik wel houd van liedjes uit mijn jeugd. Vond dat wel leuk om doen. Misschien een tip?
    Ik heb even de link opgezocht van mijn eerste uit de reeks. De laatste was ettelijke maanden later, maar het was dan ook geen 30 days challenge natuurlijk 😉
    http://eenjaarvrolijkheid.blogspot.com/2008/11/mijn-schoolgaande-jeugd-1976.html

  2. Ik maak ook wel thema gerichte logjes. Er zijn diverse thema's waar je je helemaal in kunt uitleven. Zoals vergane glorie producten. Van Sunlight zeep tot noem maar op. of iets over wandelroutes of…

  3. Privacygevoeligheid en zwijgplicht? Hmm. Enerzijds waardeer ik dat je zo gewetensvol bent en er niet over wilt schrijven. Anderzijds moet je ook dan over dat soort dingen kunnen schrijven. Anonimiseer. Of verander voldoende in persoon, lokatie en casus om niet weer tot een specifieke casus herleidbaar te kunnen zijn. Dan kun je heel goed over privacygevoelige zaken schrijven. Toch?

Geef een reactie