Sportief doen #2

Omdat ik, om een of andere reden, vanaf de tweede intake een hekel had gekregen aan fitness en mijn sportmaatje plots in het bezit bleek van een geblesseerde hamstring zijn we gaan zwemmen. Elke week. De eerste twee keren waren we vooral erg enthousiast over de stoomruimte en iets minder over het bad zelf. Het water bleek namelijk erg nat en daar moesten we erg aan wennen. Afgelopen keer, dat was de derde, merkten we op dat we best goed gingen. Daar waar de meeste aanwezige dames heen en weer lopen zijn wij toch echt aan het zwemmen. Het is een beetje slalommen vanwege de eerder genoemde waterwandelaars maar het gaat best lekker. Een deel van het bad is afgezet voor de serieuze baantjeszwemmers, tot op heden rekenen wij onszelf niet tot deze groep. Ik denk echter dat die tijd er wel aan zit te komen. Zodra wij minder gaan kletsen en meer gaan zwemmen en we eindelijk allebei een echt heus sportbadpak hebben denk ik dat we er wel aan toe zijn.
Wellicht morgenochtend al.

Had ik al verteld dat we ook nog op de fiets naar het zwembad gaan? We nemen het sportief doen best serieus.

2 gedachten over “Sportief doen #2”

Geef een reactie