Brand

Ik was net op weg naar huis, lopend, toen ik sirenes hoorde en toen nog meer sirenes. Gevolgd door sirenes. En het begon te stinken en het werd, naar mate ik dichterbij huis kwam, wat wazig te worden. Deze keer kwam het niet door een defect aan mijn oogzenuw maar duidelijk door externe factoren. Ik ging steeds sneller lopen want werd er een beetje nerveus van.
Gelukkig hoorde ik, in de apotheek van de medicatiebezorger, dat het niet in mijn straat was maar aan de andere kant van de dijk. In de Zuid Oost Beemster.
Thuis aangekomen zag ik dit vanuit de boekenkamer.


Ik hoor nog steeds sirenes en het stinkt behoorlijk! Als er maar niet iets met de mensen is gebeurd…

5 gedachten over “Brand”

  1. Mijn moeder woont in de flat rechts op de foto. Ze dacht, dat de buurvrouw iets had laten aanbranden en ging het ventilatierooster dicht doen….Oeps, wel erg veel rook….

  2. @Jaap. Ergens had je moeder wel gelijk, ruim gezien zijn (waren?) het de buren. 😉
    @elke, Sjoerd en Elsje. Het ging om het oude zwembadgebouw. Dat zou al gesloopt worden. Niemand die er woont, gelukkig. Was nog even sprake van paar vlammen in rieten dak van de buren maar dat was snel gedoofd. Nu is het de vraag of er asbest is vrijgekomen. Gezien wanneer dat gebouw gebouwd is gok ik op JA.

Geef een reactie