Project: fruit in de tuin deel 2

Die kruisbessen, daar vielen er al een paar spontaan van de struik af. Dat wil wat zeggen. Daarom met schaaltje de tuin in om de bessen te verzamelen. Nou, 1 schaaltje bleek niet genoeg. Twee schaaltjes later zijn de struiken, bijna, leeg. De opbrengst een kilo en een kwart kilo bessen, hoppetee. Nu ben ik hartstikke verkouden, keelontsteking en koorts dus de bessen gaan de vriezer in. Wat ik ermee ga doen is een onderwerp voor een andere project donderdag.

3 gedachten over “Project: fruit in de tuin deel 2”

  1. Een taart met kruisbessen is altijd goed! Dan heb je tenminste ook een hoeveelheid kruisbessen nodig 🙂 Ook crumble is heerlijk. Ik heb op mijn site ook een lekker recept voor hangop met kruisbessen staan. Leuk dat je een artikel over de kruisbes geschreven hebt!

Geef een reactie