Nieuw jaar nieuwe kansen

Het is, uiteraard, een beetje gek dat wanneer januari begint het gezien wordt als een nieuw begin. Ooit heeft iemand besloten dat de dagen geteld kunnen worden en dat er een jaar bestaat en dat we dat kunnen bijhouden. Hartstikke mooi en meestal overzichtelijk. Wil natuurlijk niet zeggen dat ik er verder wat mee moet. Ook niet dat u dat perse hoeft te doen, trouwens. Maarja, ook ik ben een sociaal dier en laat mij meeslepen in het enthousiasme van mijn collectief aan vrienden, kennissen en vage bekenden. Vandaar een, nu nog mentale, lijst van projectjes. Het eerste is al van start. Het heeft nog met kerstmis en december te maken maar dat kan de pret niet drukken. Ik heb een, voorheen, wijnkistje voor de kerstkaarten die over zijn. Ook zitten er wel postzegels in die over zijn en de kerstkaartenlijst. Dat kistje staat de gehele maand december weinig decoratief te zijn op de eettafel. Het eerste projectje van dit jaar was het beschilderen van het kistje met een kerstgerelateerd motief. Mijn paps had het idee er een laag lak overheen te spuiten en dan is het alweer klaar.


En op tijd voor kerst. Daar houd ik van.

Eén gedachte over “Nieuw jaar nieuwe kansen”

Geef een reactie