Te Huur

In een aantrekkelijke buitenwijk is dit een-kamerappartment recentelijk vrij gegeven voor verhuur. Het betreft een sfeervolle houtskeletwoning op een zonrijke plaats. De buitenkant is in een frisse voorjaarskleuren afgewerkt en heeft een gevederde afbeelding op een van de zijmuren. Het appartement hangt op een hoogte van anderhalve meter waardoor uw veiligheid gewaarborgd is. De fraai uitgevoerde entree maakt dat binnenkomen een fluitje van een cent is.

De blank houten muren zijn recht voor het optimale ruimte effect. U zult zich zo vrij als een vogel voelen. De woning wordt ongemeubileerd opgeleverd zodat u zelf de mogelijkheid heeft deze in te richten naar uw eigen wensen.

De beschikbare huurperiode loopt vanaf februari tot eind juli wat dit appartement uitermate geschikt maakt voor jonge stellen met een kinderwens. De directe buurt kenmerkt zich als kindvriendelijk en heeft voldoende faciliteiten om u te helpen uw woning smaakvol in te richten.

Dus kiest u eieren voor uw geld kom dan snel langs vliegen en bekijk deze fantastische woning.

2 gedachten over “Te Huur”

 1. Goedendag,

  Familie Merel hier. Hoe groot is de voordeur, want daar zijn wij heel gevoelig voor?
  En de buurt? Is die een beetje goed, want we willen niet lastiggevallen worden door lieden als Jan Koekoek?
  Ik zag iemand al de familie Mees suggereren, maar dat zijn van die "petjes", die vinden wij iets te vulgair.

  Hopende op een bevredigende reactie groet ik u,

  Was getekend,

  Familie Merel.

Geef een reactie