Pastinaak stekjes

De pastinaak komt op. Het zijn nu nog lieve kleine stekjes maar ze doen erg hun best uit te groeien tot grote stoere wortels. Tenzij ze, net als de broccoli vorig jaar, aangevallen worden door rupsies. Om dat te voorkomen zou ik een soort van tentendak maken van een plastic gaas wat ik gekocht heb voor dit doel. Maar nog voordat ik aan het bouwsel zou beginnen begaf mijn nietschietapparaat het en had ik er meteen geen zin meer in. Vandaag is plotseling, na een kort bezoek aan een goedkope kleding en rotzooiwinkel, het probleem op gelost. Op een kleurrijke manier mag ik wel zeggen.

4 gedachten over “Pastinaak stekjes”

  1. @Jaap Haha, dat heb je goed gezien. Is om de vlinders/rupsen af te schrikken. Waar al een cocon is kan er niet nog een geplaatst worden (daar is een wetenschappelijke wet voor maar ik weet even niet welke dat is, ging ook niet specifiek over cocoonen maar over objecten in het algemeen)

Geef een reactie