Ongeduld

Ik ben helemaal niet ongeduldig. Iedereen kleedt zich alvast uit voordat het bad volgelopen is.

En ja, dit schrijf ik alleen om te benadrukken dat ik in bad ga. En zodat jullie weten dat ik een bad heb. Vooral diegene die geen bad hebben, ik heb er wel een! En voor degene die ook een bad hebben, net als ik, wrom zit je er niet in?

Op zich is het niet hebben van een bad best wel rustgevend. Lijkt mij want zeker weten doe ik dat niet want ik ben, je raadt het al, wel  in het bezit van een bad. Als je geen bad heb kom je ook niet snel in de stressvolle situatie dat je moet kiezen tussen badschuim, badolie of badzout. En dan ben je er nog niet klaar mee want dan heb je nog de beslissing welke badschuim, badolie of badzout je in het bad gooit te nemen.

Ga er maar aan.

Helemaal niet rustgevend eigenlijk.

Poeh zeg. Wat een druk. Als remedie ga ik wat kalmerends doen. 

5 gedachten over “Ongeduld”

  1. Wij hebben 'n bad. Maar gaan er nooit in…
    het is lek. Is ook erg rustgevend. Wel de lusten, niet de lasten. Weten dat je 'n bad hebt, maar geen zorgen over badschuim, waterverbruik enzo.

Geef een reactie