Wijvenweek: Nog steeds onzeker

Werken aan je lijf want men wil zo lang mogelijk mee. Ja, is net zo gezellig dus B wil er nog niet van tussen. Dus voornamelijk gezond voer eten en het lijf in beweging brengen. Duursport dan hé, dus fietsen en hiken met een te verwaarloze poging tot hardlopen. Goed, wat iedereen weet was ze zouden moeten doen maar niemand echt doet, dat dus. B merkte op dat ze, naar haar gevoel, ineens minder B was dan, zeg, 2 jaar geleden. Infact, B is 10 procent minder B dan 2 jaar geleden. Oei, das schrikken want dat kan ook gemis aan spiermassa zijn dus hop naar de sportschool. Alwaar B merkt dat ze niet zwaarder wordt maar wel een dunnere taille krijgt. En op zo’n moment gebeurt het… B gaat bedenken dat ze wel eens een mooi slank vrouwtje zou kunnen worden. En dat is raar want B had altijd in haar hoofdje dat ze veeeeeeeels te dik was. En dan kan haar man nog zo vaak zeggen dat ze mooi is, dat maakt alleen maar dat B gaat twijfelen aan zijn geestelijke gesteldheid. Dus tot zo ver goed nieuws. En dan vind B zichzelf voor het eerst in haar leven in een sauna. Met allemaal blote mensen. En dat is wennen als je nog niet eerder in een sauna bent geweest. En erg confronterend. Je zou kunnen zeggen dat B er nog niet aan toe was, eigenlijk. Dus B is nu weer heel erg gemotiveerd om naar de sportschool te gaan, waar ze zeker 3 weken niet meer is geweest. Pfoe, B zal wel altijd onzeker blijven over haar wijflijf. Of gaat het ooit over?

Dit is een postje in het kader van de wijvenweek. Klik op wijvenblogs.be om te zien wat andere dames over dit onderwerp te melden hebben.

2 gedachten over “Wijvenweek: Nog steeds onzeker”

Geef een reactie